Snowcamp


 


 

For alle uanset niveau!

Uge 46 (søndag den 9. november - fredag den 14. november 2014)

Ved foden af Tiefenbach Gletsjeren i østrigske Sölden bygger vi en stor dansk testcamp op. Camp’en fylder flere hundrede kvadratmeter og er indhegnet. Du er velkommen indenfor. Her møder du personalet fra Surf & Ski samt repræsentanter fra alle de store ski- og snowboardmærker på det danske marked. Bedre rådgivning får du ikke!

Alle mærkerne står med hver deres telt med fyldt med testudstyr. Vil du prøve et snowboard eller et par ski, så går du bare hen til leverandøren og fortæller hvad du har lyst til at prøve. Leverandøren hjælper dig med at finde det rigtige produkt og indstille bindingerne.

Pisterne på gletsjeren løber lige ned til camp’en og du må komme og skifte ski og boards alle de gange du vil. Lettere kan det ikke gøres.


Hvem er turen for?
Turen er for alle, der elsker at stå på ski eller snowboard.Terræn og udstyr passer til alle uanset niveau.

Hvad er med i prisen?
Prisen starter ved 4.949 kroner og indeholder fem dage på pisten inkl. liftkort. Fem overnatninger på hotel med halvpension. Alle de testski og testboards du kan drømme om og diverse events. Du kan vælge mellem bus og kør selv mod merpris for bus.

Rejsertider?
Der er indtjekning på hotellet søndag aften og første dag på ski er mandag. Med i rejsen er 5 nætter på hotel og 5 dage på ski. Bestiller du turen inklusiv busrejse, så rejser du ud med bussen søndag morgen og er hjemme igen følgende lørdag omkring middag. De specifikke rejsetidspunkter oplyses af Danski.


Kan jeg selv arrangere opholdet og så nøjes med at købe skitesten?
Nej, testen købes i en komplet pakke med test + hotel + liftkort + event hos Danski.

Hvilke typer ski har vi med?
Alle typer: Freeride, slalomcarvere,racecarvere, twintip, allmountain, dameski – alle typer ski fra de største mærker.

Hvilke typer boards har vi med?
Alle typer: Freestyle, allmountain you name it! Boards fra alle de største brands.

Hvorfor ligger turene i hverdagene?
Fordi med en god vejrudsigt, så står hele Tyrol på ski i Sölden i weekenderne. Så er der ikke meget plads på pisterne. Men i hverdage er der plads på pisterne og i lifterne. Det synes vi er fedt, når man skal teste ski og boards.

Kan vi være sikre på sne?
Sölden Gletsjeren byder altid på skiløb. Nogle steder er den 60 meter tyk, så der er altid underlag at køre på. I november regner det ofte i Centraleuropa, det falder som sne på gletsjeren. Surf & Ski er kommet i Sölden de seneste 15 år i november – meget ofte i nysne.