SNOWCAMP Business 2023

Ved foden af Tiefenbach-gletsjeren i østrigske Sölden bygger vi en stor dansk testcamp op.  Der vil være masser af undervisning og workshops for alle, der gerne vil lære lidt mere om ski eller snowboard. SNOWCAMP Business Camp 2023 finder sted den 12.-15. november 2023 og du kan allerede booke din billet nu.

Eksklusiv skitur for erhvervsnetværk

SNOWCAMP Business er en skitur for dit erhvervsnetværk eller dine bedste kunder. Vi har skruet en kompakt firedages tur sammen med skitest, undervisning, workshops, indlæg om ledelse, afterski, og muligheden for gourmet – De perfekte rammer til at skabe langvarige relationer eller samvær på en helt anden måde.

I campen vil du møde personalet fra Surf og Ski, samt repræsentanterne fra alle de store ski- og snowboardmærker på det danske marked. Her vil der være masser af mulighed for at netværke og dyrke erhvervsrelationer.

Det kan du glæde dig til

På SNOWCAMP 2023 er der masser af undervisning og workshops for alle, der vil lære lidt mere om ski eller snowboard. Vi har en række af landets dygtigste instruktører med til Sölden, samt repræsentanter fra alle de store ski- og snowboardmærker – bedre rådgivning får du ikke! 

En række af vores leverandører arrangerer workshops på SNOWCAMP, bestående af korte forløb i bestemt terræn eller med specifikt udstyr. 

Alle mærker stiller klar med et fyldt telt med testudstyr, hvor du kan gå ind og låne deres nyeste og fedeste udstyr. Det eneste du skal gøre, er at fortælle hvad du har lyst til at prøve. Pisterne på gletsjeren løber direkte ned til campen og du må skifte ski og boards alle de gange du vil. Lette kan det ikke gøres.

Og det hele er med i prisen. 

DET PRAKTISKE

Dato

SNOWCAMP Business 2023 finder sted d. 12.-15. november 2023 og er en integreret del af SNOWCAMP,  der kører d. 12.-17. november. Du får her noglee skarpe dage med masser af oplevelser på ski/snowboard med det nyeste grej.

Se SNOWCAMP programmet for 2022 her da programmet for 2023 vil blive lignende.

Udpluk af lektioner

Du kan deltage i lektioner med nogle af landets bedste og mest kompetente instruktører, to gange dagligt på SNOWCAMP Business 2023. Her er et udpluk af lektionerne:

  • Allmountain skiteknik
  • Offpist
  • Carvingteknik
  • Det perfekte kortsving
  • K2 randonneé
  • Trick på snowboards

Indkvartering

Her kan du se vores indkvarteringsmuligheder, som du har mulighed for at benytte i forbindelse med SNOWCAMP Business 2023. 

  • Hotel Bergland ★★★★★ – Junior Suite og gourmet halvpension inkluderet. Hotel Bergland er noget af de bedste Sölden kan byde på, så glæd dig.
  • Hotel Die Berge ★★★★ – Morgenmad inkluderet ligger lige i centrum, og er perfekt for dig der vil ud og spise om aftenen.