Snowcamp Business

Fra 7. til 10. november 2019

En skitur for dit erhvervsnetværk, dine ansatte og dine bedste kunder. Surf & Ski afvikler fra 7-10 nov. en kompakt 3 dages tur med skitest, undervisning, workshops og gourmet – De perfekte rammer til at skabe langvarige relationer eller samvær på en helt anden måde.

Vores koncept består af Danmarks største skitest, undervisning og foredrag af Thomas Uhrskov og flere andre af de absolut bedste skiinstruktører. Turen er krydret med gode østrigske madoplevelser, vinsmagning og østrigsk hygge, afterski og socialt samvær i dit netværk.

Bestil turen her

Snowcamp Business arrangeres i samarbejde med Ruby Rejser.

Bestil din plads her

For enden af pisten

Ved foden af Tiefenbach Gletsjeren i østrigske Sölden bygger vi en stor dansk testcamp op. Camp’en fylder flere hundrede kvadratmeter og er indhegnet. Du er velkommen indenfor. Her møder du personalet fra Surf & Ski samt repræsentanter fra alle de store ski- og snowboardmærker på det danske marked.

Bedre rådgivning får du ikke!

Fri test af udstyr

Alle mærkerne står med hver deres telt med fyldt med testudstyr. Vil du prøve et snowboard eller et par ski, så går du bare hen til leverandøren og fortæller hvad du har lyst til at prøve. Leverandøren hjælper dig med at finde det rigtige produkt og indstille bindingerne. Pisterne på gletsjeren løber lige ned til camp’en og du må komme og skifte ski og boards alle de gange du vil.

Lettere kan det ikke gøres!

Hvem er turen for?

Turen er for virksomheder,  som elsker at stå på ski. Så du kan tage dit erhvervsnetværk, dine ansatte og dine bedste kunder med på Business SnowCamp. 

Undervisning for alle – uanset niveau!

På Snowcamp Business er der masser af undervisning og workshops – for alle, der gerne vil lære lidt mere på ski eller snowboard.


Vi har en række af landets dygtigste ski- og snowboardinstruktører med til Sölden. Deres opgave er at gøre deltagerne bedre på alle underlag. Undervisningen foregår på alle niveauer – fra letøvede til eksperter.

En række af vores leverandører arrangerer workshops på Snowcamp Business. Korte forløb i bestemt terræn eller på specifikt udstyr.

Undervisning og workshops er med i prisen når du deltager på Snowcamp Business.

Rejsetider?

Med i rejsen er tre nætter på hotel og fire dage på ski.

Sölden ligger i en fin køre­­afstand fra ­Dan­­­mark, og via den tyske autobahn, så har man hurtigt sne under fødderne. 

Det er også muligt at rejse med fly – kontakt Ruby Rejser for mere information.

De specifikke rejsetidspunkter oplyses af Ruby Rejser.

Morgenbriefing – 08.50

Morgenbriefing på bjerget hver dag kl. 08.50. Første lektion/workshop starter kl. 9.30.

De bedste skiinstruktører

Vi har nogle af landets bedste ski­instruktører med fra Den Danske Skiskole. Hver dag tilbyder vi lektioner, der vil rykke jeres skiløb et niveau op. Det er virkeligt dygtige instruktører – flere af dem har været med på det danske Inter­ski Team, der er et landshold for skiinstruk­tører. Vi underviser alle ski­løbere uanset niveau.

Her er et udpluk af lektionerne:

 • Bliv bedre på bakken
 • Rockerski på pisten
 • Freeride
 • Det perfekte sving
 • Snowboard begynder
 • Freestyle/park snowboard og ski

Spændende workshops

En række af leverandørerne stiller med specialister og teamridere til specifikke workshops.

Her er et udpluk fra sidste år:

 • Thomas Uhrskov Workshop
 • K2 randonneé
 • Pyua Freeride Workshop
 • Oakley Workshop
 • Nordica slalom workshop

… og meget andet – inkluderet i prisen!