SNOWCAMP bliver fra den
13. november - 19. november 2023.
Uge 46 som altid.

Alt du skal vide om SNOWCAMP

Fri test af udstyr

Alle mærkerne står med hver deres telt med fyldt med testudstyr. Vil du prøve et snowboard eller et par ski, så går du bare hen til leverandøren og fortæller hvad du har lyst til at prøve. Leverandøren hjælper dig med at finde det rigtige produkt og indstille bindingerne. Pisterne på gletsjeren løber lige ned til camp’en og du må komme og skifte ski og boards alle de gange du vil.

Lettere kan det ikke gøres!

 

For enden af pisten

Ved foden af Tiefenbach Gletsjeren i østrigske Sölden bygger vi en stor dansk testcamp op. Camp’en fylder flere hundrede kvadratmeter og er indhegnet. Du er velkommen indenfor. Her møder du personalet fra Surf & Ski samt repræsentanter fra alle de store ski- og snowboardmærker på det danske marked.

Bedre rådgivning får du ikke!

Landets bedste instruktører

Vi har Danmarks bedste instruktører med på Snowcamp. Du kan være på lektion to gange hver dag, eller bare når det passer dig. Alt undervisning er inkluderet i prisen

Her er et udpluk af lektionerne:

  • LEKTION: Bliv bedre på bakken
  • LEKTION: Rockerski på pisten
  • LEKTION: Freeride
  • LEKTION: Det perfekte sving
  • LEKTION: Snowboard begynder
  • LEKTION: Freestyle/park snowboard og ski
 

Undervisning for alle – uanset niveau!

På Snowcamp er der masser af undervisning og workshops – for alle, der gerne vil lære lidt mere på ski eller snowboard.

Vi har en række af landets dygtigste ski- og snowboardinstruktører med til Sölden. Deres opgave er at gøre deltagerne bedre på den ski eller snowboard der passer til det aktuelle underlag.

En række af vores leverandører arrangerer workshops på Snowcamp, bestående af korte forløb i bestemt terræn eller på specifikt udstyr.

Hvem er turen for og af hvem?

Turen er for alle, der elsker at stå på ski eller snowboard.Terræn, undervisning og udstyr passer til alle uanset niveau.

Turen arrangeres i samarbejde med Ruby Rejser, som er medlem af Danmarks Rejsebureauforening (DRF) og Rejsegarantifonden, hvilken er dinsikkerhed for afviklingen af SNOWCAMP

 

 

Kan vi være sikre på sne?

Sölden Gletsjeren byder altid på skiløb. Nogle steder er gletsjeren 60 meter tyk, så der er altid underlag at køre på. I november regner det ofte i Centraleuropa, det falder som sne på gletsjeren.
Surf & Ski er kommet i Sölden de seneste 15 år i november – meget ofte i nysne.