GARANTIER

GÆLDER HOS ALLE SURF OG SKI BUTIKKER

Tilfredshedsgaranti på ski og snowboards

Klik her for at læse mere

Pasningsgaranti på skistøvler og snowboardboots

Tilfredshedsgaranti på ski og snowboards

Vi garanterer, at du får en ski, der matcher dit skiløb. Er det ikke tilfældet, så kom ind efter skiferien og lad os se på det. Det kalder vi Tilfredshedsgaranti!

Hvis skiene ikke lever op til dine forventninger, så bytter vi dem naturligvis til en anden model. På den nye ski modregner vi 80% af købsprisen på den gamle. 

Tilfredshedsgarantien er en ekstraordinær garanti, du får som kunde i Surf og Ski.

tilfredshedsgaranti-på-ski-og-snowboards2

Pasningsgaranti på skistøvler og snowboardboots

Hvis du lytter til vores råd, garanterer vi, at du får en støvle, der passer. Skulle der mod forventning opstå problemer, så kan du altid komme ind efter skiferien og få støvlen justeret. Kan vi ikke afhjælpe dine problemer, bytter vi naturligvis din støvle til en anden. På den nye støvle modregner vi 80 % af købsprisen på den gamle.

Pasningsgarantien er en ekstra­ordinær garanti, du får hos Surf & Ski. Garantien gælder i 12 måneder fra købsdatoen. Garantien kan bruges i den butik, hvor du har købt støvlen. Det er ikke muligt at få pengene tilbage på garantien, når støvlen er brugt.

pasningsgaranti-på-skistøvler-og-snowboards

Byttegaranti

I Surf & Ski har du landsdækkende byttegarantien på alle vintervarer. Medbring produktet i original emballage samt kassebon, så bytter vi gerne

 

Gavekort

Køb et gavekort – gaven der aldrig skal byttes! Surf & Ski gavekortet kan bruges i alle landets Surf & Ski butikker. Du kan bruge beløbet på en gang eller i mindre bidder. Gavekortet gælder i tre år fra udstedelsesdato.

tilfredshedsgaranti-på-ski-og-snowboards